Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
23.10.2024, 17:49
(23.10.2024, 15:30)daro225 napisał(a): To dlatego na drugi dzień jest taki spuchnięty.
DarkSonia
Ja to max jedna nocka nie przespana, potem to już tak nie działa i szkoda materiału. Lepiej się wyspać, bo mózg się zregeneruje. Ja np. po zarwanej nocce to już jestem taki, że dłużej muszę wszystko przekminiać.
Ciekawe jak na imprezie jest po mefie. Będę musiał spróbować.
Widzisz, każdy jest inny a u mnie mef to tragedia jeśli chodzi o Ciągi...
3CMC potrafię sobie zostawić na dzień, dwa a nawet tydzień, 4CMC to samo ... a nawet 3MMC chociaż tu dość trudno
Z mefedronem u mnie jest tragedia... albo lece do końca tego co zamówiłam, albo jak skończy sie to co zamówiłam to lece do końca z tym co zaoszczędziłam i nie zablokowałam przez "lepszą siebie" na koncie ustawiając limit do wydania bo normalnie bym sie spłukała do 0... taki właśnie popierdolony jest u mnie ten mef na razie od kwietnia 3małam się dobrze bez, nie mam pojęcia co się wydarzy po smyrnięciu towaru od naszego vendora... po prostu się chce przekonać czy dam radę, jak nie dam to ruzcam to juz na zawsze bo się inaczej nie da, czego każdemu serdecznie życzę.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM