Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
26.10.2024, 21:30
Szczerze mówiąc to miało być więcej pobocznych odnośników, ale okazałoby się, że w wątku o 4MMC główny bohater zajmuje drugoplanową role. Próbowałem coś zapisać na bombie, ale okazało się , że w znacznej ilości wyrazów brakuje liter.
Co do mefedronu to swego czasu trochę tego pękło, nikomu to na dobre nie wyszlo i stąd tak długa przerwa.
Z powodu braku NEP trochę poszukiwałem czegoś co mogłoby być podobne w działaniu Nadmiernie, że te całe CMC spływa po mnie jak po kaczce, choć może nie zawsze, ale w 95% - NIC Co dogodnego zastępcy za NEP faktycznie źle to ująłem. Ten sort - działanie petarda
Jednak jeśli chodzi wzięcie go na dłuższe zastępstwo również nie polecam
Co do mefedronu to swego czasu trochę tego pękło, nikomu to na dobre nie wyszlo i stąd tak długa przerwa.
Z powodu braku NEP trochę poszukiwałem czegoś co mogłoby być podobne w działaniu Nadmiernie, że te całe CMC spływa po mnie jak po kaczce, choć może nie zawsze, ale w 95% - NIC Co dogodnego zastępcy za NEP faktycznie źle to ująłem. Ten sort - działanie petarda
Jednak jeśli chodzi wzięcie go na dłuższe zastępstwo również nie polecam