Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
27.10.2024, 01:11
(26.10.2024, 21:16)DarkSonia napisał(a): Przejedź tak jeden z drugim na mefedronie 24h... zrozumiecie o co kaman w różnicy eufo/stim ...
co nie znaczy że mefedron jest be, on jet BE tylko wtedy kiedy wyciąga rYNCE po WINCEJ...
sama jestem "tradycjonalistKOM" liczy się sniff i nic poza--nim ... oral jest spoko, ale nie ma tego czarodziejskiego pieczenia, wciągnięcia, układania kreski... tego całego piepszonego czary mary, aby było dobrze... dziś "głupie" 200mg wjchało jakbym cały worek 3CMC wdupcyła i dokopciła jakimś MJ i jeszcze czymś... po prostu mefedron w czystej postaci...
Escobar nie wiem skąd to masz ale nikomu nie MUF ani od nikogo innego nie kupuj!
w przyszłym tyg leci zamówienie na wincej... polecam i bez pier...piepszenia jest to najlepszy keton na świecie.
Kiedy ja zarlem mefedron to ty jeszcze w podstawówce byłaś Znam dobrze dolegliwości po 4mmc, nie raz pisałem i powtórzę się - byłem w toksycznej relacji z 4mmc i swoje przeżyłem ... I jak czytam te wasze "eufo/stim" to już mnie bezsilność dopada, bo bierzecie cos a nawet nie potraficie powiedzieć jak do końca was klepie i czym według was jest ta cała euforia, a czym stymulacja
I prośba, pisz normalnie bo oczy bola