Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
27.10.2024, 12:21
(27.10.2024, 01:11)Epsiakos napisał(a): Kiedy ja zarlem mefedron to ty jeszcze w podstawówce byłaś Znam dobrze dolegliwości po 4mmc, nie raz pisałem i powtórzę się - byłem w toksycznej relacji z 4mmc i swoje przeżyłem ... I jak czytam te wasze "eufo/stim" to już mnie bezsilność dopada, bo bierzecie cos a nawet nie potraficie powiedzieć jak do końca was klepie i czym według was jest ta cała euforia, a czym stymulacja
I prośba, pisz normalnie bo oczy bola
ależ ja nie wątpię ani w Twoją wiedzę na temat Mefedronu ( mimo że Cię nie znam osobiście ) ani w to, że jak twierdzisz byłeś w toksycznej relacji z "nim" to swoje przeżyłeś. ( Bo ja mam zarówno mnóstwo dobrych wspomnień jak i złych zwł. kiedy przesadzałam z dawkami ).
Ale jak piszesz "te wasze" to ja mam ochotę też czasami coś napisać ale się powstrzymuję... bo te nasze to subiektywne odczucia każdego z nas, gdzie jeden po 200mg odpada i z pluszu się podnieść nie potrafi, a drugiego nawet to nie smyra i czuje się jak po kawie ( ja już byłam na tym etapie, chociaż u większości przewaga stima włączać się zaczyna już po pierwszej nieprzespanej nocce ) - ale na temat eufo/stim się tutaj rozwodzić nie będę bo to nie temat do tego typu "ogarniania". Ale mdziwne, że tak reagujesz na tego typu ( w sumie w żartobliwy już sposób pisane przezemnie ) zaczepki. Sama się smieje z tych procentowych porównań ludzików, ale swój urok mają i nic do tego nie mam. Każdy ma prawo odebrać sobie te przyjemność jakakolwiek by ona nie była na swój specyficzny sposób, a jakie ma życie, tryb dnia, diete, sen itp ciekawostki, w to już nie ingeruje, bo jak sam piszesz wielu osobników nie wie nawet skąd się te odczucia biorą i od czego zależą...
Mam nadzieję, że z mefem sobie wewnętrznie poradziłeś - bo ja np. nie ... i nie potrafię sobie odmówić - jeszcze. A po obecnym sorcie od Pablo, tym bardziej...
dla mnie to obecnie najlepszy sort, w okolicach lata też mefedronów ( kilka ) ale każdemu coś dolega, ten sorcik spokojnie zrobi monopol na rynku.
kot_kreskowy Wiesz Kotek... mi brdziej chodziło o to - kiedy przewaga stima w 4MMC się włącza anijeżeli chciałam się bawić w jakieś określenie sortu na zasadzie 65%eufo/45%stim
bo takie opinie prócz tego że się je fajnie czyta, tak naprawdę nie mówią nam nic ani o 4MMC ( czy jakimkolwiek ketonie ) a tym bardziej nic o obecnym sorcie pablo.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM