Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Warszawa. Ścigany listem gończym diler zatrzymany
27.10.2024, 12:38
(27.10.2024, 01:17)Epsiakos napisał(a): DarkSonia no no, tylko że ćpać można też z głową a nie hulaj dusza piekła nie ma.
Ja dlatego wale stimy, bo czy jebne 5mg czy 50mg to faza sama w sobie nie ulegnie wzmocnieniu, jedynie efekty uboczne w postaci stymulacji, twoje stwierdzenie to wilczy bilet na cmentarz, kolejna sprawa - microdosing jest też po to żeby zwyczajnie oszczędzać zamiast marnować towar.
Jeżeli 10mg klepie tak samo jak 150, to po chuj marnować? Towaru starczy na dłużej, portfel też odetchnie a ćpun zadowolony, bo naćpany.
Zapomniałem dodać, micro dosing każdy powinien stosować przy zetknieciu z nową substancją
doskonale wiesz, że piszę głównie o ketonach... gdzie mikrodawkowanie dla mnie jest bez sensu, i albo to ćpasz albo to rzuć bo mikrodawki w przypadku ketonów ( np mnie ) by tylko wkurwiały.
stimów nie biorę, moja ostatnia przygoda z NEPem zakończyła się prawie szpitalem więc chyba rozumiesz, skąd ten awers.
To stwierdzenie o 10mg czy 50 ... wiesz że nie ma praktycznie żadnego zastosowania w przypadku ketonów? ( no chyba, że ktoś próbuje nowy towar z nowego źródła i bawi się w uczuleniówkę to jeszcze zrozumiem, ale to nie swoisty mikrodozing w dosłownym znaczeniu bo potem i tak leci szczur jaki trzeba )
w sumie Cię rozumiem, ale chciała bym abyś zrozumiał też mnie i to o co dokładnie mi chodziło w wypowiedzi, bo faktycznie brałam pod uwagę tylko ketony.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM