Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vape pen 88% THC 1g - Opinie o produkcie
27.10.2024, 22:09
Kolega prosił żebym przekazał że ten Vape Pen to jest SZTOS.
Śmiał się że takie małe gówno kosztuje 250 złociszy. Do momentu aż...
Przed użyciem wziął podładował na maksa najsłabszą ładowarką 5v=2A w 15 min. Wymagany był kabelek microUSB.
Nie wiedział gdzie jest włącznik,musiał w sobie odpalić filmik na platformie z wideo z użyciem identycznego przedmiotu.
Okazało się że wystarczy ciągnąć i Pen sam się załącza.
Nie zdążył się za mocno zaciągnać. Sekunda ,może dwie, ale obszernego bucha, i go zatkało. ....Zaczął się atak kaszlu. Myślałem że się chłop udusi. Palić już nie pali. Najwyżej kilka razy w roku,ale swoje już ma za sobą. Tylko wypuścił dym od razu poczuł mrowienie głowy,a później całego ciała. Ociężałość weszła zaraz po. W szoku był że taka krótka chmura tak zadziała. Zrozumiał że to towar warty swojej ceny.
Co jeszcze pokazał ten koncentrat?
- Niesamowity natłok pomysłów.
- Ogromny wzrost samopoczucia.
- Wyczulony zmysł słuchu oraz wizji.
- Kolory były bardziej nasycone. Zwłaszcza na zewnątrz przy pełnym słońcu.
- Czas ewidentnie zwolnił. Sprawdził zegarek,minęło tylko 30 minut. WOW.
Po około 2.5h było już czuć powrót do mniemanej normalności.
Późniejszego wieczoru zaciągnął się jeszcze kilka razy na przestrzeni 8h. Można wtedy było wyczuć sosnowo,cytrusowy smak na podniebieniu.
Prawdziwy zakazany owoc.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.