Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu GR8CHEMS.IS
31.10.2024, 17:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2024, 17:25 przez Dzejdzej123.)
(26.09.2024, 20:55)smakosz napisał(a): Mordo ale są ludzie kupujący hurtowo kana i dla nich ta oferta jest bardzo dobra. No i sklep pewnie ma sporo klientów zza granicy więc dla nich to są normalne ceny. Ja tylko licze na to że sklep zwiększy asortyment
Co racja to racja o tym nie pomyślałem chyba że tylko na takich stawia życie każdemu nie dogodzi tak czy tak owocnych lotów pozdrawiam serdecznie
(25.09.2024, 21:50)Omnibus napisał(a): Dzejdzej123 Ceny są duże ale w detalu przy większej ilości moim zdaniem są bardzo dobre uwzględniając dwa czynniki po pierwsze kana bardzo aktywne wypowiadam się teraz nie na temat wszystkich tylko 5F-adb które testowałem osobiście a po drugie czasy beztroski w Polsce już dawno minęły gdzie kana zamawiałem za pobraniem do domu albo gdzie płaciło się przelewem i nikt się nie bał bo żadna pucha za to nie groziła.Akurat z tym 5f to bym polemizował bo des ma też go i też jest grubo aktywne naprawdę super i cena niżej no ale mówię każdy artysta widzi swój obraz inaczej tak czy tak owocnych lotów pozdrawiam serdecznie