Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Prokrastynacja jak z nią walczyć ?
01.11.2024, 11:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2024, 11:12 przez Dzejdzej123.)
(01.11.2024, 02:14)DarkSonia napisał(a): cel w życiu...Dokładnie tak ciężkie jest takie życie ale na to składa się wiele czynników depresja sprawy prywatne i materialne itp przejebane szukać chęci normalnego funkcjonowania dobrze czasem pójść gdzieś na terapię jak ktoś sobie nie radzi albo wspomóc się medycyną z forum tak czy tak łącze się w bólu hahaha
on określa Ciebie, Twoje życie, Twoje głupie "po chuj wstaję rano"
bez celu - jedyne o czym będziesz myślał to o podstaowych czynnościach życia
zjeść, wypróżnić się i ... spać a niech życie sobie zapierdala obok ( no i wszyscy odwalcie się ode mnie )
chyba nie o to tutaj chodzi?
(01.11.2024, 00:36)Mglus808 napisał(a): Jak mi się za dużo nazbiera tego odkładanego to mam nerwa i zaczynam wykonywać po kolei to wszystko co odkładałem na później zaczynając od najważniejszych rzeczy ale sugerując się też trudnością wykonania tego zadania by dzień był poprostu syty. Z jednej strony drażni mnie to i frustruje a z drugiej daje taki impuls do działania i motywację ale to też nie jest proste..
nie da się ciągle działać ale nie można się też karcić takjaby za to czego się nie zrobiło. Czasami właśnie wystarczy zacząć od mniejszych rzeczy i nabrać rozpędu a nie tyrać się ciągle dużymi sprawami. Czasami jak z czymś zwlekam czy opóźniam a po czasie wezmę się za to ze świeżą głową to wydaje mi się prostsze i zawsze się zastanawiałem czemu nie mogłem tego zrobić odrazu ale doszedłem do wniosku że sam się blokuje tak jakby. Czasami wystarczy odpocząć i nie przespać kolejnego dnia ale trzeba być konsekwentnym porostu
Święte słowa kluczowe trzeba poprostu wyjść ze strefy komfortu i ciepłego kurwidolka robić coś ze swoim życiem a nie tylko narzekać u mnie jest tak że mam zbyt dużo na głowie i najpierw zajmuje się sprawami każdego tylko nie swoimi przez co nie mam czasu dla siebie ale teraz wjb stanowczo przed siebie i emano 600v
(01.11.2024, 11:08)Dzejdzej123 napisał(a): Dokładnie tak ciężkie jest takie życie ale na to składa się wiele czynników depresja sprawy prywatne i materialne itp przejebane szukać chęci normalnego funkcjonowania dobrze czasem pójść gdzieś na terapię jak ktoś sobie nie radzi albo wspomóc się medycyną z forum tak czy tak łącze się w bólu hahaha
Święte słowa kluczowe trzeba poprostu wyjść ze strefy komfortu i ciepłego kurwidolka robić coś ze swoim życiem a nie tylko narzekać u mnie jest tak że mam zbyt dużo na głowie i najpierw zajmuje się sprawami każdego tylko nie swoimi przez co nie mam czasu dla siebie ale teraz wjb stanowczo przed siebie i emano 600v
Wiadomości w tym wątku |
Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez Dzejdzej123 - 31.10.2024, 17:53
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez Mglus808 - 01.11.2024, 00:36
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez DarkSonia - 01.11.2024, 02:14
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez Dzejdzej123 - 01.11.2024, 11:08
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez Nightmares - 03.11.2024, 23:32
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez Dzejdzej123 - 04.11.2024, 08:38
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez DGEloV - 04.11.2024, 08:53
RE: Prokrastynacja jak z nią walczyć ? - przez TamiZpowrotem - 04.11.2024, 10:38
|