Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
za dużo Nepa PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ
05.11.2024, 22:08
(05.11.2024, 21:20)Epsiakos napisał(a): Venus polecanie benzo osobie która jest wystrzelona stymulantami to jak gaszenie pożaru benzyną, jeszcze raz takie mądre rady zobaczę a polecisz
W porządku, zakładam błąd. Nie polecam tego. Chociaż protokół medyczny na ostrym dyżurze, kiedy tam idę, jest zasadniczo taki. Diazepam i Olanzapina, jeśli wejdzie w stan psychotyczny.
Pierwszą rzeczą w tym stanie jest udanie się na ostry dyżur, jak powiedziałem ostatnio. Benzo miało zaoszczędzić czas, ponieważ podają ci je tam. Nie wiem, dlaczego uważasz, że stosowanie małej dawki benzo w stanie psychotycznym to gaszenie pożaru benzyną. Nie sądzę, że będzie dalej używał NEP w tym stanie.
Pójdzie na ostry dyżur, gdzie zrobią mu prześwietlenie klatki piersiowej, elektrokardiogram, badania krwi i będą monitorować jego odwodnienie, więc podadzą mu płyny dożylnie i leki obniżające tętno, wiemy już które. Następnie trafi na oddział psychiatryczny, gdzie poczekają, aż jego stan się ustabilizuje.
Ale jak już mówiłem, postaram się więcej nie nakręcać. Nie jestem osobą, która poleca takie substancje. Naprawdę nie robię tego w złej wierze.
Pozdrawiam!