Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Podstawowy detoks dla każdego po każdym objadaniu się. Część 1.
5 godzin(y) temu
(Wczoraj, 07:27)Lukas1985 napisał(a): Lekarz zawsze Ci poleci leki. Co by nie było.
A tera tak:
1/ benzo i melatonina to dwie różne bajki.
2/ benzo rozwalają fazy i cykle snu
3/ leki na ciśnienie nie rozwiązują nic. Uderzają głównie w układ RAA który opiera się na równowadze elektrolitowej.
To tylko część z głupot które popisałeś. Co do Twoich opisów jak to poradziłeś sobie z rakiem czy stwardnieniem rozsianym - ja wierzę w to co widzę. A widzę kogoś kto z wiedzą się strasznie mota.
1/ Nie powiedziałem inaczej.
2/ Polecanie benzo jest błędne. Akceptuję swój błąd. Ale nikt nie mówi o chronicznym używaniu. Używanie benzo do snu jest znacznie zdrowsze niż brak snu następnego dnia po imprezie. (Tutaj należy przeanalizować kontekst)
3/ Leki na nadciśnienie nie ograniczają się tylko do RAAS, poza beta-blokerami są też inne sposoby. Nie twierdzę, że nie masz w tym racji, ale Amerykanie już zaczynają stosować pewne leki na ciśnienie krwi wraz ze środkami pobudzającymi jako rodzaj ochrony. Nie mam wystarczających dowodów ani wiedzy, ale sądzę, że z tego, co wiemy dzisiaj, byłoby to szaleństwem.
Co do reszty, jest to forum poświęcone substancjom i odczynnikom. Nie jestem tu po to, aby mówić Ci, jak radzę sobie z problemami, których medycyna konwencjonalna czasami nie rozwiązuje i oczekuję, że w to uwierzysz lub nie.