Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moze tez tak ktos mial? Beta-Ketony
09.11.2024, 15:00
(09.11.2024, 07:06)Lifeisbrutal napisał(a): Pierdolisz jak potłuczony, zacznijcie czytać książki o emocjach, intuicji i o tym jak działa mózg i jakie poszczególne emocje na niego wpływają. Wtedy zrozumiesz, że to co piszesz to błędne myślenie. Ketony leczą? Nie załamuj mnie jeśli ktoś wpadnie w depresję przez dargi czy też ogólnie a później zacznie ćpać żeby chwilowo załagodzić swój stan przygnębienia jakimś euforykiem to jest jak zakładanie sobie pętli na szyję i robienie krzywdy samemu sobie. Wiem co pisze bo to wszystko co jest zawarte w tym poście opiera się na moim własnych doświadczeniach życiowych.
Przecież dobrze napisałem, może słowo "leczą" powinienem dać w cudzysłow. Odnoszę się do gościa, który jak ja nie był przygnębiony /w depresji przez ćpanie, tylko z innych powodów.
Wybór dragów będąc chorym psychicznie to zawsze pętla na szyję, jednak może udać się ja w odpowiednim momencie zdjąć, zanim bd za późno.
Lekarz też mi potwierdził, że euforyki mogą dawac wrażenie wyleczenia depresji, dlaczego więc nie ma być podobnie z objawami nerwicowymi autora tematu.
Wybroniłem się, nara szpaea lajfik.