Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Testowane w tamtym tygodni wieczorem po prawie niespanej nocy , pierwsze dwie dawki zapoznawcze ok 80-100mg [jedna 5 min druga]troche polatałem z pokoju do pokoju dokladnie stan jaki mialem ciezko opisać nwm czy to tylko ja dostaje częściowej amnezji ??Ale bylo przyjemnie do teraz nie mogę sobie przypomnieć dokladnie stanu jaki odczuwałem. Do rana same sniff mialem wrzucić oralnie ale cóż nie wyszło.. Jak zawsze w dzien male dorzutki przerwałem do wieczoraj odziwo produkt targa za banie i na drugi dzień. Dużym plusem okazał się brak zjadu psychicznego po 4mmc pierwszy raz tak miałem. Fizycznie wiadomo bylem wyplukany i sprawność low.
Dawno nie miałem okazji kosztować 4mmc ale to chyba byl najlepszy produkt jak dotąd. Duzy plus za brak jakiegoś mega zjazdu i to ze rwało na drugi dzień jeszcze.
Produkt 10/10
Kontakt i reszta 10/10
Ps. Nochal po całym maratonie praktycznie nienaruszony +
Dawno nie miałem okazji kosztować 4mmc ale to chyba byl najlepszy produkt jak dotąd. Duzy plus za brak jakiegoś mega zjazdu i to ze rwało na drugi dzień jeszcze.
Produkt 10/10
Kontakt i reszta 10/10
Ps. Nochal po całym maratonie praktycznie nienaruszony +