Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak wygląda twój poranny rytuał? 21/11/24
22.11.2024, 01:24
Nie zgodzę się, słuchaj no ja chory jestem akurat antybiotyk biorę i kaszel mam dojebany, praktycznie pół nocy kaszle.
Jak mnie przydusi i kaszle tak z 2 minuty to calutki spocony jestem, jak by mnie ktoś wrzątkiem oblał. A to kilka razy w nocy.
Druga sprawa to w zależności jaka temperatura jest, jak na dworze -10 stopni a na dworze +5 stopni to jest różnica spania pod tą samą kołdrą przynajmniej dla mnie.
Jak +5 to nie idzie pod nią wytrzymać a jak -10 to do kibla trzeba biec tak pizga i spowrotem pod kołdre
Mógłbym wymieniać i wymieniać
Wiesz, to też zależy od człowieka. Jedni się pocą bardziej a inni prawie wcale.
Jak mnie przydusi i kaszle tak z 2 minuty to calutki spocony jestem, jak by mnie ktoś wrzątkiem oblał. A to kilka razy w nocy.
Druga sprawa to w zależności jaka temperatura jest, jak na dworze -10 stopni a na dworze +5 stopni to jest różnica spania pod tą samą kołdrą przynajmniej dla mnie.
Jak +5 to nie idzie pod nią wytrzymać a jak -10 to do kibla trzeba biec tak pizga i spowrotem pod kołdre
Mógłbym wymieniać i wymieniać
Wiesz, to też zależy od człowieka. Jedni się pocą bardziej a inni prawie wcale.