Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
Wczoraj, 06:18
Ok. Postaram się skontaktować z vendorem by ustalić zamówionie. Jak wpadnie na pewno podzielę się recka . Pozdrawiam
Dzięki za informacje syntetyki mnie nie interesują także jest jeden produkt który mnie w pełni napędza do zamówienia a jest 4mmc poszukuje tego i znaleźć nie mogę a jak jest to sZkoda gadać. Na sample się nie zalapie bo nie umiem wolę klarowne płacenie . Także w kolejnym tyg 4 MMC testowanie będzie !!
(Wczoraj, 06:20)Inferno napisał(a): Rogalx4 ale wiesz, że to palenie to maczane CBD w kannabinoidach?
Sam tego nie wiedziałem i myślałem że to jest półsyntetyczne - a jednak okazuje się że jest syntetyczne.
Rogalx4 dziś akcja samplowa więc pisz na maila do vendora i pewnie od nowego tygodnia ruszy.
Dzięki za informacje syntetyki mnie nie interesują także jest jeden produkt który mnie w pełni napędza do zamówienia a jest 4mmc poszukuje tego i znaleźć nie mogę a jak jest to sZkoda gadać. Na sample się nie zalapie bo nie umiem wolę klarowne płacenie . Także w kolejnym tyg 4 MMC testowanie będzie !!