Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
ocena obecnego sortu:
Zalety:
- bardzo czysty produkt
- praktycznie bezwonny
- bardzo łatwo rozpuszcza się w wodzie ( tudzież soczku )
- metoda sniff bardzo skuteczna ( zwłaszcza w pierwszej dawce )
- dorzutki - działają ( wszystko kwestia dawki oraz ogólnego stanu organizmu no i drogi zapodania jak zabetonujesz szczurowi nosek to raczej za wiele nie podziałasz )
- praktycznie bezzjazdowe - serducho jakby w ogóle nie poczuło, że coś było ogarniane
Wady ( każdy ma świadomośc jakie chlory mają wady więc napiszę te które wydają mi się ważne w obecnej ocenie ):
- produkt bardzo szybko znika z labolatorium, szczury wciąż głodne
- w przypadku moich szczurów testowych powyżej 3G na dobę - praktycznie badane szczury nie mają ochoty na dorzutki
a te które wchodzą działają - tak sobie... - trzeba odczekać kilka godzin / pozwolić testowanym sczurom odpoczać, pojeść, wtedy jakakolwiek dorzutka ma sens.
ocena ogólna 9/10 dla mnie top jeśli chodzi o obecne sorty 3CMC w Polsce.
... wydaje mi się subiektywnie, że poprzedni sort był mocniejszy aczkolwiek może to być subiektywna ocena spowodowana warunkami jakie panowały w labolatorium a były dośc nieciekawe... nie mniej polecam gorąco!
Zalety:
- bardzo czysty produkt
- praktycznie bezwonny
- bardzo łatwo rozpuszcza się w wodzie ( tudzież soczku )
- metoda sniff bardzo skuteczna ( zwłaszcza w pierwszej dawce )
- dorzutki - działają ( wszystko kwestia dawki oraz ogólnego stanu organizmu no i drogi zapodania jak zabetonujesz szczurowi nosek to raczej za wiele nie podziałasz )
- praktycznie bezzjazdowe - serducho jakby w ogóle nie poczuło, że coś było ogarniane
Wady ( każdy ma świadomośc jakie chlory mają wady więc napiszę te które wydają mi się ważne w obecnej ocenie ):
- produkt bardzo szybko znika z labolatorium, szczury wciąż głodne
- w przypadku moich szczurów testowych powyżej 3G na dobę - praktycznie badane szczury nie mają ochoty na dorzutki
a te które wchodzą działają - tak sobie... - trzeba odczekać kilka godzin / pozwolić testowanym sczurom odpoczać, pojeść, wtedy jakakolwiek dorzutka ma sens.
ocena ogólna 9/10 dla mnie top jeśli chodzi o obecne sorty 3CMC w Polsce.
... wydaje mi się subiektywnie, że poprzedni sort był mocniejszy aczkolwiek może to być subiektywna ocena spowodowana warunkami jakie panowały w labolatorium a były dośc nieciekawe... nie mniej polecam gorąco!
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM