Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
27.11.2024, 17:42
Przesyłka dotarła.
Bardzo dziękuję: HighlifeMarket za możliwość testów.
Nie wiem czy przy samplach mogę oceniać czas dostarczenia - ale powem tyko, że jest idealny. Lata szybko jak inni Vendorzy czyli 10/10
Kontakt z vendorem jest rzeczowy, widać że normalna ogarnięta osoba odpisuje.
Jak widać na foto, otrzymałem:
4MMC - 2g
NEP - 2g
Weed Skittles i Purple - 2g (1g+1g)
+ Za pakowanie.
Jest naprawdę dobre, nie ma co się przyczepić. Nawet przypomniały mi się czasy 2015 jak otworzyłem
Będę wszystko testował z ziomkiem, wgl. Namawiałem go żeby założył konto i też się udzielał, może wreszcie go tu wciągnę
Póki co zaczęliśmy od 4MMC, niestety zepsuła mi się waga i muszę działać tak jak BOG kazał, czyli dał nam oczy żeby robić na oko
Także, wysyłałem może 0.8g do 1.0g, pewien nie jestem ale brałem mniej więcej na pół worek.
To dajmy na to, że zajebalismy po 400mg, rozjebalo tak że koniec. Ziomek leży na łóżku i sepleni, mówi że zajebiście jest ale mógł wziąć mniej bo dawno nie brał i nie ogarnia trochę fazy
Ja zaś czuję się świetnie, ogarniam wszystko ale też mam taki rozpierdol że ło
Brakowało mi tego, miałem przerwy ponad rok.
Co do kamienia 4MMC to bardzo fajnie się kruszy. Lekko się ściśnie i rozwalają się grudki.
Przy sniffie samym mnie nie sczypało nic bo zajebałem na początek nosa że tak powiem ale później jak zacząłem zaciągać i poleciało na gardło to wymioty prawie był.
Weźcie picie sobie bo my zapomnieliśmy, ziomek ma piwo ale ja nie pije i musiałem się przemeczyc jak na to gardło wleciało.
Będziemy testować dalej
Ja sobie w międzyczasie spaliłem wiaderko małe z Weed Purple, kruszylem go w palcach i klei się strasznie. Normanie jak by w kleju było pachnie jak normalny Weed, wygląda nawet lepiej niż Weed uliczny u mnie.
Dodam jeszcze lepsze zdjęcia + jak będę pisał opinie o produktach w ich działach.
Tu napisałem tylko ogólnie ale później skopiuje sobie l tym mefie i ziole + coś dopisze jeszcze jak dokończymy brać
Kolejność jest taka:
Do końca wór 4MMC, trochę przerwy i zaczniemy NEPa a na fazce dowalić się trochę tym weedem i jest pięknie.
Kocham takie fazy, niektórzy nie lubią euforyków/stymulantów z ziołem a ja akurat lubię. Każdy lubi co innego
Pozdrawiam, Infuś