Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
29.11.2024, 16:54
Osobiście eufo nie uświadczyłem, na marginesie to z najlepszym eufo to miał kiedyś Słonik - aż się chciało żyć.
Na schizy to trzeba chwilkę poczekać... 😉
Jak już pisałem, stawia na nogi po pierwszym strzale. Nocne doładowania na plus. Po kolejnym ładunku (20mg) około 10 rano masakrycznie rozbolał mnie łeb, na tyle że musiałem wziąć wolne z pracy (mogła to być wina przerwania ciągu 4CMC). Pobudka rano - głową w porządku. O 12 kolejna próba i powtórka , zaczyna boleć mnie baniak (winę zrzucam nadal na powód który podałem wcześniej). Powrócę do zabawy na parę dni.
Dałem jeszcze komuś na testy.
Zobaczymy jak reakcje u niego
👍
.....i nieuchronnie prowadzi mnie to do testów vapo.....
Na schizy to trzeba chwilkę poczekać... 😉
Jak już pisałem, stawia na nogi po pierwszym strzale. Nocne doładowania na plus. Po kolejnym ładunku (20mg) około 10 rano masakrycznie rozbolał mnie łeb, na tyle że musiałem wziąć wolne z pracy (mogła to być wina przerwania ciągu 4CMC). Pobudka rano - głową w porządku. O 12 kolejna próba i powtórka , zaczyna boleć mnie baniak (winę zrzucam nadal na powód który podałem wcześniej). Powrócę do zabawy na parę dni.
Dałem jeszcze komuś na testy.
Zobaczymy jak reakcje u niego
(29.11.2024, 17:56)ZmiataZplanszy napisał(a): Offtop
Ta od slonika to na pewno nepik nie był xd
👍
.....i nieuchronnie prowadzi mnie to do testów vapo.....