Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sterydy?
30.11.2024, 22:34
Odezwij się na gadu gadu 2773558
Hmmm jakie ubytki miałbyś biorą samego teścia bo mnie to ciekawi?? Osłonkę jakaś fakt warto stosować jak się na prawdę dba o siebie (jak się jest przewrazliwionym) , ginekomastia ? Ta sprawę to odblok załatwia który się robi dopiero pooo kuracji. Swoją drogą a zresztą nie napiszę tego bo ktoś by mnie zjadł tu
Wrazie Wu kontakt GG 2773558
(26.11.2024, 18:29)DGEloV napisał(a): ToXic masz coś w tabletkach?
(26.11.2024, 18:31)Inferno napisał(a): ToXic ja nie biorę sterydów. Był okres raz a życiu że na odchudzanie brałem ten Clenbuterol i Oxandrolone i ćwiczyłem trochę + średnia Dietka i 15kg mi spadło i trzymam cały czas więc spoko.
Trzeba mieć siana na sterydy, kupisz samego teścia czy inne to będziesz miał uboki.
Trzeba równolegle masę innych środków np. osłaniających stosować lub na ginekomastię itd.
Hmmm jakie ubytki miałbyś biorą samego teścia bo mnie to ciekawi?? Osłonkę jakaś fakt warto stosować jak się na prawdę dba o siebie (jak się jest przewrazliwionym) , ginekomastia ? Ta sprawę to odblok załatwia który się robi dopiero pooo kuracji. Swoją drogą a zresztą nie napiszę tego bo ktoś by mnie zjadł tu
Wrazie Wu kontakt GG 2773558