Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
01.12.2024, 14:36
Witam
W wekennd zacząłem testować nep
zacząłem od Vapo już po dwóh buchach poczułem dlikatne euforia odprężenie .
na początku kilka buchuch czs trzymania około 2 h kolejnych czas się skraca ale to tak jak z wszystkimi substancjami i jest .Moim zdaniem i to bardzo ważna info ten nep dobrze vapowany praktycznie nie zostawia posobie spalenia na szkle i co w nepach jeszcze mi się niezdarzylo więc kto Vapuje to ten nep jest do tego idealny
po snifie ciezko mi coś powiedzieć bo pierwsze było Vapo ale też szybko czuć jak odczucie odprężenie rozlewa się po całym organizmie
Co do Vapo to wogle nie gryzie smaczek nawet przyjemny dym niema intensywnego zapachu moc tego nepa oceniam 8/10
Więc podsumowójac kto lubi nepa napewno będzie zadowolony z tego produktu
całościową ocena działania to 9,5/10
dziękuję HighlifeMarket
Pozdrawiam
W wekennd zacząłem testować nep
zacząłem od Vapo już po dwóh buchach poczułem dlikatne euforia odprężenie .
na początku kilka buchuch czs trzymania około 2 h kolejnych czas się skraca ale to tak jak z wszystkimi substancjami i jest .Moim zdaniem i to bardzo ważna info ten nep dobrze vapowany praktycznie nie zostawia posobie spalenia na szkle i co w nepach jeszcze mi się niezdarzylo więc kto Vapuje to ten nep jest do tego idealny
po snifie ciezko mi coś powiedzieć bo pierwsze było Vapo ale też szybko czuć jak odczucie odprężenie rozlewa się po całym organizmie
Co do Vapo to wogle nie gryzie smaczek nawet przyjemny dym niema intensywnego zapachu moc tego nepa oceniam 8/10
Więc podsumowójac kto lubi nepa napewno będzie zadowolony z tego produktu
całościową ocena działania to 9,5/10
dziękuję HighlifeMarket
Pozdrawiam