Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-BMC - Opinie o produkcie
01.12.2024, 17:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2024, 17:09 przez kot_kreskowy.)
Opinia 4BMC - SAMPLE
Odczynnik suchy, twardy jak skała, ciężko to pokruszyć, strzela na wszystkie strony także uważać bo będzie zbierane 😉
Było to moje pierwsze w życiu spotkanie z tym odczynnikiem.
Pomimo posiadanej wiedzy, że oczynnik przeznaczony do aplikacji Per Oral, mimo wszystko zacząłem od węża w okolicach 70mg wagi.
Sniff bardzo chemiczny, nieprzyjemny, siada mocno na zatoki, myślałem że klękne. Ała!
Coś tam to zaczęło robić ale dawka zdecydowanie za mała.
Przeszedłem do konkretów;
Około 350 mg załadowane dojapnie.
Pierwsze efekty odczułem po około 20 minutach, gorąc, trochę euforia ale inna niż mef czy klef, rozmycie obrazu i zaczęły się pojawiać jakieś plamki, trzaski, światła, generalnie mocno mi wjechało to na oczy.
Dziwna, jak dla mnie niespotykana faza, trochę podobna do mefa ale nie do końca, taki trochę misz masz.
Natomiast po zapodaniu prawie grama per rectum odcięło mnie całkowicie i pojawiły się halucynacje, ocknąłem się stojąc w kuchni, kołysząc się z nogi na nogę i patrząc w sufit
Nie wiem ile tam stałem, ale było to w nocy i do dzisiaj nikt z domowników nie zgłaszał żadnych pojebanych akcji więc chyba krótko
Substancja bez dwóch zdań jest mocna i aktywna, trzeba się wstrzelić z dawką, natomiast mi jakoś specjalnie nie siadła choć to tylko kwestia gustu.
Ocena subiektywna 6/10
Ocena obiektywna 8/10
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?