Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
04.12.2024, 01:32
Do mnie również ta czwóreczka trafiła na testy i muszę przyznać, że jest bardzo apetyczna.
Praktycznie bez zapachu, sypkie drobne kryształki.
łatwo skruszyć porządnie na pył i przekształcić w pas startowy
dawkowanie nie wyznaczałem, ale to i tak każdy zna swoje możliwości.
Samo wzbicie się samolotu było bardzo łagodne i nieszkodliwe dla nosa oraz zatok, może jakaś jedna łezka się uroniła, ale to ze wzruszenia
Dorzucanie przynosi pożądany efekt ale wiadomo jak z czasem to wygląda i tolerką
następny dzień bez jakiś wiekszych skutów ubocznych, wyspać się, wypocząć, odżywić i człowiek się czuje jakby nic się nie wydarzyło, ale jednak trzeba odpocząc przed kolejnymi wojażami.
W moim mniemaniu mogę polecić ten środek i aktualny sort jako jeden z lepszych aktualnie dostępnych na bazarku lidla
Praktycznie bez zapachu, sypkie drobne kryształki.
łatwo skruszyć porządnie na pył i przekształcić w pas startowy
dawkowanie nie wyznaczałem, ale to i tak każdy zna swoje możliwości.
Samo wzbicie się samolotu było bardzo łagodne i nieszkodliwe dla nosa oraz zatok, może jakaś jedna łezka się uroniła, ale to ze wzruszenia
Dorzucanie przynosi pożądany efekt ale wiadomo jak z czasem to wygląda i tolerką
następny dzień bez jakiś wiekszych skutów ubocznych, wyspać się, wypocząć, odżywić i człowiek się czuje jakby nic się nie wydarzyło, ale jednak trzeba odpocząc przed kolejnymi wojażami.
W moim mniemaniu mogę polecić ten środek i aktualny sort jako jeden z lepszych aktualnie dostępnych na bazarku lidla