Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC -Purple Punch - Opinie o produkcie
04.12.2024, 07:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2024, 07:25 przez SztywnyMisza.)
Co do palenia nie odczułem tutaj większych efektów różnicy między jednym a drugim dla mnie działanie subtelne dosyć słabe ( mam tolerke na kanna ).
Zbita lufa poszła na 3 buchy coś tak działanie czuć ale słabo tak jakbym zajaral buszka jakiegoś i dosyć krótko trzyma ale to pewnie przez to że wcześniej kanna dosyć jaralem.
Smak czy wygląd jest na prawdę okej aż się zdziwiłem bo zazwyczaj faken sqn wyglądały jak gówno z nasionami XD ten jest okej brązowy taki
Smak również nie czuć typowej ryby czy tam jakieś śmieci etc powiedziałbym że jak dla mnie to wogole smaku Nie ma xD
Taka ocenka 5/10
Zbita lufa poszła na 3 buchy coś tak działanie czuć ale słabo tak jakbym zajaral buszka jakiegoś i dosyć krótko trzyma ale to pewnie przez to że wcześniej kanna dosyć jaralem.
Smak czy wygląd jest na prawdę okej aż się zdziwiłem bo zazwyczaj faken sqn wyglądały jak gówno z nasionami XD ten jest okej brązowy taki
Smak również nie czuć typowej ryby czy tam jakieś śmieci etc powiedziałbym że jak dla mnie to wogole smaku Nie ma xD
Taka ocenka 5/10