Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
04.12.2024, 09:53
(03.12.2024, 18:43)DarkSonia napisał(a): ewidentnie tego typu stymulant nie jest dla Ciebie...
jeśli podobny efekt wystapił by przy MEFie - to radziła bym Ci abys zbadał układ krążenia ( ew. całe ciało ) ... tego typu symptomy mogą wskazywać na jakiś problem..
Jesli już musisz coś brać, to właśnie to bym Tobie polecałam, nie podnosi ciśnienia aż tak a przy odpowiedniej dawce ( tudzież dorzutce ) i zastymuluje odpowiednio...
( wiadomo, na rynku jest wiele substancji, ja zapodaje Ci z mojej strony wybór z którego niekoniecznie musisz skorzystać ... moim zdaniem był by to dla Ciebie najlepszy wybór )
Dawkowanie widać, że ogarnięte robiłeś, natomiast efekty sygnalizują, że dzieje się coś niedobrego, kiedy dochodzi do stymulacji układu nerwowego.
Dmuchaj na zimne i nie przesadzaj.
dużo zdrówka życzę
Dziękuję 😁
Z pewnością doradztwo przebadania wezmę do Siebie ('tym bardziej, że wiek powoli na to wskazuje)
Z Mefem nigdy nie miałem takich problemów.
Co do NEP-u to Duszkowy mną kiedyś pozamiatał (schizy pierwsza klasa), oraz w pierwszy dzień po przylocie gołabka, świadomy dawkowania nie oparłem się pokusie obżarstwa i poniosłem za to karę.
Tak jak wcześniej pisałem, jedna z trzech osób, które podjęły się oceny wyrobu miała bardzo zbliżone odczucia do moich - przy wcześniejszych spotkaniach wszystko było w normie, jeśli można tak powiedzieć.
Moim zdaniem powodem jest jakiś nie wielki szczególik bo jak wszystkim wiadomo, wyrób wyrobowi i organizm organizmowi nie równy.
Ktoś mógłby powiedzieć ... no, ale przecież "skład taki sam".
Dobrze wiemy, że gdyby tak było , ani to forum, ani Moje i Wasze opinie nie byłyby tu potrzebne lub w większości byłyby kłamstwem😉 i wystarczyły by tylko dwie opinie(dobre,nie dobre).
Tak jednak nie jest.