Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
Wyjaśniasz to ty się sama w każdym poście zauważyłem i mam dziwne wrażenie że większość postów Twoich jest pisane na siłę tylko żeby najebac ich dużą ilość. A utwierdzeniem jest to że post wcześniej ktoś dosłownie napisał to samo co Ty prawie tylko ubrane w inne słowa.
Większość twoich postów nic istotnego nie wnosi do dyskusji ale za to ma 1000 znaków ręce mi się załamują jak czytam te twoje wypociny na siłę serio 😂 obserwuję cię bacznie odkąd tutaj jesteś i widzę że na przestrzeni paru miesięcy stałaś się istnym profesorem RC na tym forum, jeszcze dość nie dawno pisząc same bzdury.
Mój szczur o którym pisze robi cały czas paro tygodniowe przerwy a Mefedron gwarantuje ci że poznał dużo lat przed tobą. Może to nie był jego dobry dzień może nie uzupełnia witamin i słabo się odżywia (to jest dość możliwe)
Spróbuję go zwerbować do drugich testów i napiszę coś więcej.
Większość twoich postów nic istotnego nie wnosi do dyskusji ale za to ma 1000 znaków ręce mi się załamują jak czytam te twoje wypociny na siłę serio 😂 obserwuję cię bacznie odkąd tutaj jesteś i widzę że na przestrzeni paru miesięcy stałaś się istnym profesorem RC na tym forum, jeszcze dość nie dawno pisząc same bzdury.
Mój szczur o którym pisze robi cały czas paro tygodniowe przerwy a Mefedron gwarantuje ci że poznał dużo lat przed tobą. Może to nie był jego dobry dzień może nie uzupełnia witamin i słabo się odżywia (to jest dość możliwe)
Spróbuję go zwerbować do drugich testów i napiszę coś więcej.
Be objective and honest.