Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
06.12.2024, 14:43
(06.12.2024, 12:23)Epsiakos napisał(a): kot_kreskowy a powiedz mi z czego mam te recki napisać ? XD czekam na odzew odnośnie czy Nep będzie ten sam inaczej moja recka może równie dobrze być wyjebana do kosza przy zmianie sortu.
Dopiero nie dawno wrzuciłem na wstępne testy 3fcm które zamierzam może w ten weekend sprawdzic, gdybym się nie wymienił jedna substancja za nepa to generalnie jedna recenzja by tylko wpadła, żeby było to wiarygodne i miarodajne trzeba miedzy tymi substancjami co ja dostałem odczekać minimum 3 tygodnie.
Moja Recka nepa jest gotowa do publikacji, czekam na zielone swiatlo
Brawo Epsi... tez staram się dawać miarodajne opinie i nigdy nie testuje dwóch czy więcej substancji w tym samym tygodniu ( czy jak dla niektórych w tym samym nawet dniu ), zresztą nie bez powodu wzięłam tylko jedną substancję do testów aby recenzja była jak na ćpuna - rzetelna .
kusi mnie to 3FMC ale czekam aż niektóre szczury to przeżyją ...
NEPa pozostawiam zawodowcom, za bardzo wciąga... a moja głowa do takich rzeczy jest słaba więc się nie podejmuje tych testów.
Bo nie sztuka jest się ućpać, sztuką jest z tego ućpania wyciągnąć wnioski.
Szanuje podejście do tematu Epsiakos brawo.
mrrrrau