Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
07.12.2024, 13:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.12.2024, 13:09 przez Lifeisbrutal.)
drpepper Odpuść sobie dla swojego dobra. Gdyby na mnie coś źle działo fizycznie czy psychicznie to raczej bym sobie nie katował organizmu. Zamów sobie coś innego, gdzie spokojnie pod względem fizycznym będziesz mógł spędzić fazę. Oczywiście to tylko moja sugestia, zrobisz z tym co będziesz chciał. Benzo i stimy to jest bardzo zły pomysł, możesz sobie zrobić kuku psychicznie. Zastanów się nad tym dwa razy zanim znowu to zrobisz. Zresztą nie będę się powtarzać bo już chyba o tym kiedyś wspomniałem, nie wiem czy to byłeś ty czy ktoś inny.
Edit: Na mnie ogólnie źle stimy wpływają, ale pod względem psychicznym dlatego już ohoho nie biorę ich chyba z rok i czuję się świetnie. Wrzuć ziomek na luz.
Z drugiej strony, cię rozumiem bo wiem jak to jest mieć fioła na punkcie jakiej substancji, ale myślę, że komfort fizyczny, psychiczny jest najważniejszy przy zażywaniu.
Edit: Na mnie ogólnie źle stimy wpływają, ale pod względem psychicznym dlatego już ohoho nie biorę ich chyba z rok i czuję się świetnie. Wrzuć ziomek na luz.
Z drugiej strony, cię rozumiem bo wiem jak to jest mieć fioła na punkcie jakiej substancji, ale myślę, że komfort fizyczny, psychiczny jest najważniejszy przy zażywaniu.