Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
08.12.2024, 14:37
(08.12.2024, 14:24)kot_kreskowy napisał(a): Epsiakos
W takim razie zrezygnujmy z terminów całkowicie albo dajmy czas na opinie dwa miesiące, niech każdy się zregeneruje, przecież sklep i klienci mogą czekać dwa miechy na opinie testerów XD
Nie taki był zamysł czarnej listy, chyba trzeba od nowa przemyśleć i ustanowić zasady czarnej listy.
Moim zdaniem wystarczy ze jedna z substancji zrecenzuja, byle by wiarygodnie i miarodajnie.
Dla przykladu jak ja bym to wszystko wrzucil po zabawie z nepem to myslisz ze cos bym poczul ? Oczywiscie ze nie, bo zabawa z nepem trwala by na rowni z reszta wtedy, z tych wszystkich substancji mozliwe ze MDMA by dalo o sobie znac w dzialaniu a 4mmc na pewno w skutkach ubocznych.
Patrzac na zestaw jaki ja dostalem tak naprawde, to jedynie dopaminowe dzialanie 4mmc bym czul po zazyciu MDMA badz 4bmc przed tym a to jest akurat bardzo przykre doswiadczenie przy 4mmc dla mnie, zwracajac uwage na to ze 4mmc jest rzeznikiem zwyczajnie jezeli idzie o dopamine a sam stan bez reszty dzialania potrafi wyprowadzic czlowieka z rownowagi
Ja bardziej rzucajac haslo, mialem na mysli zeby nie bylo sytuacji jak przy CyberRC czy Blacku, gdzie poszlo grubo samplami a ludzie nie potrafili napisac po 2 tygodniach zadnej recenzji, za to zapytac kiedy nastepne sample to juz potrafili.
Przy nastepnych akcjach samplowych bedzie to juz dopracowane, odnosnie grupy testerow/samplarzy to sie ma nijak bo zaraz znajdzie sie 10 poszkodowanych itp itd. a to jest nie potrzebny pierdolnik i kolejne przedszkolaki do opieki i obserwacji a tego jest az nad to.
Zreszta mi wystarczy moj duzy Zuch Diabeu
A co do recenzji, albo jak powinna wygladac mozna wziac za wzor moja. Moge pozniej zedytowac, zrobic jak wzor rozprawki czy wypracowania przedstawic a tak powaznie to recka powinna zawierac podstawowe informacje na temat osoby testujacej, jej doswiadczenie itp. dawkowanie testowe poczynajac od proby uczuleniowej, dawki dla nowicjusza (w przypadku silnej substancji), dla osob zaznajomionych no i dolny prog dla osoby doswiadczonej.
W miare opisac dzialanie do 4-5h w przypadku ketonow, bo po tym czasie co miala substancja pokazac w normalnym zakresie juz pokazala - reszta na wlasna odpowiedzialnosc.
Odczucia, wraz z nasza opinia gdzie mozna sie podeprzec innym sorcie tej samej substancji dla przykladu z innego sklepu z partnerskich, badz innych sklepow.
Najwazniejsze zeby byla to miarodajna recenzja, nie po tygodniowym cugu lecz na swiezo po chociazby tygodniu regeneracji i nie zazywaniu podobnej grupy substancji (Stymulanty na upartego mozna sprawdzic, bo poczuc czlowiek poczuje ale w polowie zabraknie z czego brac i co dawac i bedzie zadyszka, Nie polecam)
W sumie chyba tyle ?