Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
Tak czytam i czytam i myślę sobie że chciałbym zobaczyć tą recenzje produktu po 2 dniach detoksu a tego samego połączenia z detoksem miesiąc od pierwszej substancji.
Chciałbym zobaczyć to wylewające się ciepło z tej opinii, na forum zaczęły by latać , monitor zrobiłby się ciepły a czytający czuł by to samo co recenzent.
Zaczynam już to tak rozumieć.
Bo jeśli mam się dowiedzieć z jednej opinii że towar był 8/10 po 2 dniach detoksu a 8.5/10 po miesiącu to dla mnie już bez różnicy
A w międzyczasie będą 2 inne już bo się skończył dwa razy przez ten czas i zaś pojawia się temat, że jest lepszy od poprzedniego xD
A jeszcze nie ma recki od samplarzy
Co niektórzy za bardzo się wczulają chyba w te testowanie.
Podziwiam zdeterminowanie
Musialbym to zobaczyć na żywo jednak
Rozumiem też i twój tok ale dlatego są różne opinie, niech będą też dla tych co lecą na mixując.
Ja tak robię, moi znajomi niektórzy też.
Chciałbym wiedzieć czy jest ok zajebać po mefie już nepika.
Pozdro
Zresztą darmowe trudniej krytykować
Jest takie coś i pewnie przez wielu stosowane
Dlatego tę opinie i tak nigdy nie będą tak miarodajne jak by się chciało
Miłej dyskusji
Chciałbym zobaczyć to wylewające się ciepło z tej opinii, na forum zaczęły by latać , monitor zrobiłby się ciepły a czytający czuł by to samo co recenzent.
Zaczynam już to tak rozumieć.
Bo jeśli mam się dowiedzieć z jednej opinii że towar był 8/10 po 2 dniach detoksu a 8.5/10 po miesiącu to dla mnie już bez różnicy
A w międzyczasie będą 2 inne już bo się skończył dwa razy przez ten czas i zaś pojawia się temat, że jest lepszy od poprzedniego xD
A jeszcze nie ma recki od samplarzy
Co niektórzy za bardzo się wczulają chyba w te testowanie.
Podziwiam zdeterminowanie
Musialbym to zobaczyć na żywo jednak
(08.12.2024, 14:49)LOBO napisał(a): Nie no badzmy poważni i ladnie uczesani...oczywiscie mozna sobie mixowac dowolnie za towar zaplacony...ale przy akcji samplowej...liczy sie kazdy z osobna drag i jego opinia...przecie miksujac wszystko to jest powiedzenie...biere sample tylko po to aby sie za darmoche ucpiec jak najmocniej;-)...a przecie to chodzi o weryfikacje towaru...czy jest oplacalny czy nie, jaka jego jakosc...Przeczytaj co ja na ten temat też napisałem.
np. jak byla akcja z mefistem u Blacka i jego doczyszczeniem....
Rozumiem też i twój tok ale dlatego są różne opinie, niech będą też dla tych co lecą na mixując.
Ja tak robię, moi znajomi niektórzy też.
Chciałbym wiedzieć czy jest ok zajebać po mefie już nepika.
Pozdro
Zresztą darmowe trudniej krytykować
Jest takie coś i pewnie przez wielu stosowane
Dlatego tę opinie i tak nigdy nie będą tak miarodajne jak by się chciało
Miłej dyskusji