Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
To już zaczyna wyglądać jak zrzeszanie osób o podobnych poglądach.
A każdy ma inne
Ja lubię mixowac i czytać opinii o mixach.
Ale spoko, zamknijcie się w elitarnej grupie 10 osób co testują 4 miesiące 2 produkty.
Osoby które co chwilę w międzyczasie coś biorą czy to kanna, palenie, kryształ z ulicy, alkohol itd. itd.
Serio?
Zacytowalem to co znalazłem najszybciej przeglądając 2 działy tutaj.
Moje pytanie brzmi po co mi opinia NEPa który był i jest robiona na "świeżo" po miesiącu detoksu dajmy na to skoro teraz będzie nowy NEP.
I pewnie będzie jak zawsze że lepszy od poprzedniego.
Sytuacja jak z 4MMC u Esco tutaj.
Wleciał nowy i piszą wszyscy że o niebo lepszy.
To już w dupie mam opinie osób co dalej czekają aż miesiąc minie żeby testa zrobić produktu który się skończył.
OMG..
Fakt, ja mixy które stosuje to wiem kiedy coś mi nie wejdzie a kiedy nie.
I uwierzcie że się da rozróżnić mimo mixa czy substancja działa.
To pierdolenie o szopenie
Nie wiem czy osoby które to piszą to zdają sobie sprawę kto i jakie mixy tu robił xD
Polecam przejrzeć dział główny i tematy dot. Substancji a nie pierdolić że tak się nie powinno a większosc.. no
A każdy ma inne
Ja lubię mixowac i czytać opinii o mixach.
Ale spoko, zamknijcie się w elitarnej grupie 10 osób co testują 4 miesiące 2 produkty.
Osoby które co chwilę w międzyczasie coś biorą czy to kanna, palenie, kryształ z ulicy, alkohol itd. itd.
Serio?
(02.12.2024, 01:17)martio_vp napisał(a): Co z tego jak NEPa już nie ma ;/
(02.12.2024, 11:28)Epsiakos napisał(a): HighlifeMarket bo tak teraz nie wiem, czy sort będzie ten sam czy inny
Nie chciałbym żeby ktoś sugerował się moja recka np przy nowym sorcie l całkowicie innym dawkowanii
(06.12.2024, 12:12)monio napisał(a): Chciałem zamówić NEP ale j dostalem info że już niema rozszedł się jak ciepłe bułeczki
Zacytowalem to co znalazłem najszybciej przeglądając 2 działy tutaj.
Moje pytanie brzmi po co mi opinia NEPa który był i jest robiona na "świeżo" po miesiącu detoksu dajmy na to skoro teraz będzie nowy NEP.
I pewnie będzie jak zawsze że lepszy od poprzedniego.
Sytuacja jak z 4MMC u Esco tutaj.
Wleciał nowy i piszą wszyscy że o niebo lepszy.
To już w dupie mam opinie osób co dalej czekają aż miesiąc minie żeby testa zrobić produktu który się skończył.
OMG..
Fakt, ja mixy które stosuje to wiem kiedy coś mi nie wejdzie a kiedy nie.
I uwierzcie że się da rozróżnić mimo mixa czy substancja działa.
To pierdolenie o szopenie
Nie wiem czy osoby które to piszą to zdają sobie sprawę kto i jakie mixy tu robił xD
Polecam przejrzeć dział główny i tematy dot. Substancji a nie pierdolić że tak się nie powinno a większosc.. no