Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlify rozdajo sample!!!
08.12.2024, 17:00
(08.12.2024, 15:50)Inferno napisał(a): To już zaczyna wyglądać jak zrzeszanie osób o podobnych poglądach.
A każdy ma inne
Ja lubię mixowac i czytać opinii o mixach.
Ale spoko, zamknijcie się w elitarnej grupie 10 osób co testują 4 miesiące 2 produkty.
Osoby które co chwilę w międzyczasie coś biorą czy to kanna, palenie, kryształ z ulicy, alkohol itd. itd.
Serio?
Zacytowalem to co znalazłem najszybciej przeglądając 2 działy tutaj.
Moje pytanie brzmi po co mi opinia NEPa który był i jest robiona na "świeżo" po miesiącu detoksu dajmy na to skoro teraz będzie nowy NEP.
I pewnie będzie jak zawsze że lepszy od poprzedniego.
Sytuacja jak z 4MMC u Esco tutaj.
Wleciał nowy i piszą wszyscy że o niebo lepszy.
To już w dupie mam opinie osób co dalej czekają aż miesiąc minie żeby testa zrobić produktu który się skończył.
OMG..
Fakt, ja mixy które stosuje to wiem kiedy coś mi nie wejdzie a kiedy nie.
I uwierzcie że się da rozróżnić mimo mixa czy substancja działa.
To pierdolenie o szopenie
Nie wiem czy osoby które to piszą to zdają sobie sprawę kto i jakie mixy tu robił xD
Polecam przejrzeć dział główny i tematy dot. Substancji a nie pierdolić że tak się nie powinno a większosc.. no
Albo trollujesz albo nie rozumiesz. To nie jest tak, że ktoś ma czekać miesiąc tylko sample powinny iść do ludzi którzy są miesiąc czy tam nawet dwa tyg czyści.
Jesteś jednym z niewielu który chce czytać o jakich mixach. Zresztą nie będę powtarzać tego co już Ci napisano.