Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
09.12.2024, 17:15
Czas na reckę tego produktu otrzymanego w ramach akcji samplowej.
Nie jaram często zioła, też jakoś zbytnio za tym nie przepadam.
Materiał bardzo lepki, zapach mocno odczuwalny przez woreczek.
Miałem dwa podejścia - jedno przy przyjmowaniu 4mmc, a drugie na czysto.
W obu przypadkach działanie było jednakowe, nabita lufka mnie totalnie poskładała. Wysuszyło mi przeokrutnie jamę ustną, ale z racji mocnej bani i dużego nieogaru nie byłem w stanie się niczego napić i czekałem w takim zjebaniu, aż towar puści, żeby się zwlec z łóżka i wypić litr wody. Gastro nie uświadczyłem. Libido mi od razu opadło.
Czas działania? Peak trwał bodajże do 40 minut, później zaczęło już schodzić, całkowite działanie do 1,5h max.
Lepiej mi podeszło purple, ale to w odpowiednim wątku opiszę.
Nie jaram często zioła, też jakoś zbytnio za tym nie przepadam.
Materiał bardzo lepki, zapach mocno odczuwalny przez woreczek.
Miałem dwa podejścia - jedno przy przyjmowaniu 4mmc, a drugie na czysto.
W obu przypadkach działanie było jednakowe, nabita lufka mnie totalnie poskładała. Wysuszyło mi przeokrutnie jamę ustną, ale z racji mocnej bani i dużego nieogaru nie byłem w stanie się niczego napić i czekałem w takim zjebaniu, aż towar puści, żeby się zwlec z łóżka i wypić litr wody. Gastro nie uświadczyłem. Libido mi od razu opadło.
Czas działania? Peak trwał bodajże do 40 minut, później zaczęło już schodzić, całkowite działanie do 1,5h max.
Lepiej mi podeszło purple, ale to w odpowiednim wątku opiszę.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność