Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
12.12.2024, 00:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.12.2024, 01:13 przez Nightmares.)
martio_vp mam na mysli to, ze nie jest w calych krysztalach, tylko w sypie totalnej, nie wyplywa to w zaden sposob na moc, ale biorac 100 gieta oczekujesz raczej malo sypy, prawda? ja rozumiem jakby to bylo z 20 gieta, ale jak my z ziomkiem to wysypialismy na sitko przez ktore przejdzie jedynie cukier, to sypy wyszlo 70 gieta, a reszta to i tak krysztalki po 0,2-0,6, jest doslownie pare takich co waza po 2-3g
a do reszty ktora chce zdjecie i zebym napisal co zamawialem - jutro dam zdjecie jak zobacze sie z ziomkiem, bo 80 bylo dla niego i jest juz w domu razem z tym, ja to wzialem sama sype z tego, jakby sie uprzec to karty nie musialbym uzywac tylko od razu walic, bo ziomek juz wkurwiony fest, nie wie jak on dla ludzi pogoni taka sype, zrozumialbym jakby ten mef byl tak miekki jak poprzedni, ale ten jest twardszy, a wieksza sypa niz jak zamawialem tamtego
btw paczka sobie moga rzucac, chyba z 20 pietra musieliby ja zrzucac zeby sie tak skruszylo, albo jakies c4 musialoby wyjebac przez to jak to jest zapakowane
a do reszty ktora chce zdjecie i zebym napisal co zamawialem - jutro dam zdjecie jak zobacze sie z ziomkiem, bo 80 bylo dla niego i jest juz w domu razem z tym, ja to wzialem sama sype z tego, jakby sie uprzec to karty nie musialbym uzywac tylko od razu walic, bo ziomek juz wkurwiony fest, nie wie jak on dla ludzi pogoni taka sype, zrozumialbym jakby ten mef byl tak miekki jak poprzedni, ale ten jest twardszy, a wieksza sypa niz jak zamawialem tamtego
btw paczka sobie moga rzucac, chyba z 20 pietra musieliby ja zrzucac zeby sie tak skruszylo, albo jakies c4 musialoby wyjebac przez to jak to jest zapakowane
Jestem już raczej poryty na stałe, jak kiedyś mnie jebną pod paczkomatem
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.
To wrzucam to na raz i chuj, wyjebane.