Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-BMC - Opinie o produkcie
4BMC
zapach - bezwonny
smak - goszkawy (da się oszamać bez krzywienia ryja)
twardość - dwukrotnie twardszy cukier
kolor - tutaj musicie ocenić sami, bo nie wiem jak napisać (odcień biały z przewagą przeźroczystego?)
Dawka uczuleniowa - 100mg - snif (ha ha , żart)
Pierwszy wjazd wyczuwalny po jakiś 20min, zaczynam odczuwać (jak to ujmujecie) delikatna pluszowość, 10min później robi się naprawdę przyjemnie, wszystko idzie w odstawkę. Przez kolejne 15min czuć co raz większe odprężenie ( nie tak przyjemne jak po mefie, nie powiedziałbym , że słabsze, ale ... inne - na pewno źle nie jest) i takie chwilowe otępienie ale bez przesady - coś na zasadzie zagubienia myśli. Moim zdaniem osoby mające problem z komunikacją po 75mg nie będą mieć rządnych oporów. Można wyjść do ludzi.
Czas trwania to 15 może 20min na górce, później wrażenia lekko opadają. Nie za szybko bo nawet do około 1,5 h odczuwam działanie substancji (1,5h - całość od pierwszego wejścia). Che na dorzutkę była, ale postanowiłem się powstrzymać i sprawdzić działanie na jednym uderzeniu.
Przed kolejną próba zrobiłem sobie jeszcze 2h przerwy, a następnie 250mg dojapnie. Po 20 min - nie mogło się przecież odbyć bez 😁, stofeczka w kindzał. O !!! Motyla Noga!!! Może i postawiło mnie na baczność, to bez względu na oczekiwane właściwości, dłuższe aplikacje będą zabójstwem dla nosa !!! Tym bardziej, że ten prawilny efekt jest do osiągnięcia tylko oralnie.
Co do działania 250mg -- z pewnością zapomniałem o troskach, jak i również ciężko było się skupić. Bomba trzymała z pół h (całość - jeszcze po 2h czułem leciutkie e otępienie w głowie)
Tolerka
Powiem tak. Za dużych przerw to ja nie mam i co za tym idzie z pewnością organizm wypłukany do cna z zapalników potrzebnych do właściwego działania danych substancji.... a jednak robi mnie za każdym razem.
Podsumowanie:
Tak jak już ktoś tu pisał, naprawdę jest potencjał. Na popijawe z ziomami jak znalazł.
Nie jest to to samo co 4MMC, bo przy mefie uderzenie jest bardziej szlacheckie 😉, co nie zmienia faktu, że produkt spełnia oczekiwania. A w przypadku braków 4MMC - 4BMC godnie go zastąpi.
Kefir 100%