Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
15.12.2024, 18:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.12.2024, 18:58 przez Rweqerew333.)
Nie ma takiego typowego parcia na dojebanie się jak to jest przy CMC'kach czy mefedronie.
Niemniej jednak w moim przypadku zarzucanie kolejnych lajnów po tym jak poprzedni przestał działać występowało często - po prostu lubię tą fazę.
Nigdy nie testowałem profilu przeciwbólowego - tzn nie odczuwałem bólu żeby stwierdzić czy mała dawka pozbawi Cię bólu, więc tego nie wiem.
Jak chodzi o złagodzenie nerwów - owszem - mnie keta wprowadza w lekkoduszny stan - chociaż nie wydaje mi się, że jest to dobra substancja do takich zastosowań, ponieważ jak to mawiał świętej pamięci kolega Pudzilla - przy K ważny jest set & setting. Stąd na wkurwienie bardziej poleciłbym Ci coś innego - np. Vape Pena THC.
Niemniej jednak w moim przypadku zarzucanie kolejnych lajnów po tym jak poprzedni przestał działać występowało często - po prostu lubię tą fazę.
Nigdy nie testowałem profilu przeciwbólowego - tzn nie odczuwałem bólu żeby stwierdzić czy mała dawka pozbawi Cię bólu, więc tego nie wiem.
Jak chodzi o złagodzenie nerwów - owszem - mnie keta wprowadza w lekkoduszny stan - chociaż nie wydaje mi się, że jest to dobra substancja do takich zastosowań, ponieważ jak to mawiał świętej pamięci kolega Pudzilla - przy K ważny jest set & setting. Stąd na wkurwienie bardziej poleciłbym Ci coś innego - np. Vape Pena THC.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀