Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
16.12.2024, 17:00
(16.12.2024, 16:24)Czeslawo napisał(a): Lifeisbrutal
Sądzisz, że to afera by była? Escobar to konkretny gość, który na pewno by to jakoś ogarnął, żeby było ok.
Bo skoro Ty i kot_kreskowy sygnalizujecie to z zamiarem ostrzeżenia tak, dobrze rozumie, czy inaczej?
Przykładowo mam ten sort co Wy, robię „uczuleniówkę”, ale czekam nie 20 min, a przykładowo 120 min i wtedy oceniam, że ma to, co Wy lub zaprzeczam, to jedyne logiczne postępowanie, no chyba że z góry odstawić na półkę ?!
Czeslawo z całym szacunkiem do Ciebie - bo Cię lubię, oraz do Twojej wiedzy - bo ją cenię... ale w przypadku sortu obecnego ( byłego ) mefa czy chociażby rodziny CMC - uczuleniówka wiesz co da... jedyne to, że sprawdzisz, czy jest aktywna. Bo takie 20mg CMC nawet nie specjalnie jest w stanie rozpierdzielić nosek ( czy omawiane gardełko lub wnętrzności ). Dopiero srogie ilości danego odczynnika mogą o nim powiedzieć więcej. W przypadku CMC głupi już gram... zrobi z nosem co trzeba, w przyapdku Mefa też może być różnie, ale potrzeba zdecydowanie większych ilości, aby dorównało spustoszeniu, jakie niosą chociażby wspomniane CMC.
Ale... jak tak wykfalifikowanego TESTERA rozpiepsza substancja, która w założeniu jest jednym z łagodniejsych ketonów ( jeśli chodzi o zjazdy czy poparzenia właśnie ) to coś musi być na rzeczy. kot_kreskowy nie jest z pierwszej łapanki... Ja sama o sorcie mówić źle nie chcę, bo testowałam go łącznie 3x ... i 3x działał IDEALNIE, ale pewne skutki, których normalny mefedron nie daje, TEN okazywał, co w moim przekonaniu oraz biorąc pod uwagę wywody kilku użytkowników daje powód do myślenia WTF?
Miejmy nadzieję, że nowy sorcik będzie tak samo czysty jak poprzedni, i pozbawiony tej gałązki, złej oceny
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM