Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
17.12.2024, 02:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.12.2024, 02:07 przez Rweqerew333.)
Też mi się nie podoba to przeniesienie postów do "mniej ważne kwestie", gdzie kwestią jest jakość konkretnego sortu a co za tym idzie - moje zdrowie.
Rozumiem, że te posty mogły wyglądać jak offtop co nawet zarzuciłem z początku prowokacyjnie kotkowi a później docelowo Czeslawo.
Niemniej jednak powinny zostać tam gdzie zostały stworzone bo cała dyskusja dotyczyła w dalszym ciągu jakości jednej substancji.
Użytkownicy robiący offtop mogliby dostać tylko adnotację w poście z "ostrzeżeniem/informacją".
W tym przypadku byłby to imo Czeslawo, który robi za sztuczny tłum.
Akurat słusznie, bo przynajmniej on jakoś kulturalnie drąży temat uboków dachowca.
Rozumiem, że te posty mogły wyglądać jak offtop co nawet zarzuciłem z początku prowokacyjnie kotkowi a później docelowo Czeslawo.
Niemniej jednak powinny zostać tam gdzie zostały stworzone bo cała dyskusja dotyczyła w dalszym ciągu jakości jednej substancji.
Użytkownicy robiący offtop mogliby dostać tylko adnotację w poście z "ostrzeżeniem/informacją".
W tym przypadku byłby to imo Czeslawo, który robi za sztuczny tłum.
Akurat słusznie, bo przynajmniej on jakoś kulturalnie drąży temat uboków dachowca.
-ˋˏ✄┈┈┈┈