Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
17.12.2024, 09:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.12.2024, 09:53 przez Lifeisbrutal.)
DarkSonia Nie odbieraj tego jaki atak co teraz napiszę zwracając się do siebie, ale masz trochę tych swoich racji z którymi większość może się nie zgodzić. Zastawiające jest to dlaczego dopiero teraz napisałaś o jakiś skutkach ubocznych kiedy wyszło, że kotowi jak i mi poparzyło buzię. Kolejna kwestia co ma zaczerwienie na buzi wspólnego z poparzoną buzią od środka? Jak dla mnie to dwie różne kwestie. Trochę to wygląda tak jakbyś na siłę chciała em no weź mi i kotu w dupę żebyśmy cię lubili bo tobie też niby wyszły jakieś uboki. A to mi zarzucano, że każdemu vendorowi wchodzę w dupę i go bronie, no jak widać tak nie jest. Jedyna osobą, która tak robi jesteś ty. I mogę się założyć, że gdyby nie kot i ja to pewnie byś nie napisała nic negatywnego bo byś nie miała odwagi po tym jak wcześniej pisałaś te swoje " słodkie " recenzje jaki to ten mef nie jest oh i ah cudowny i robisz to w sumie u każdego vendora. Co w sumie jest niemiarodajne i mija się z prawdą bo niemożliwe żeby każdego vendora sort był taki cudowny z każdej strony.
Gdyby nie fakt, że dla kogoś może to być odrażający widok itp to ja bym wstawił zdjęcia jak mnie poparzyło od środka bo nic do ukrycia nie mam i mówię jak jest. Jednego jestem pewny, że ty byś pewnie tego nie zrobiła bo większość twoich historii jest naciąga albo doklejona do historii kogoś innego. Zresztą zarzuczasz moderatorą, że usuwają, edytują ci jakieś posty co nie jest prawdą. Nie rozumiem twojego podejścia ani nastawienia do Epsiakosa czy Mańka, ciągle ich przywołujesz i lecisz na skargi jakbyś była co najmniej pięcioletnim dzieckiem w przedszkolu, któremu drugi dziecko zabrało zabawki. No, albo zachowujesz się jak dorosła osoba albo wracaj do przedszkola. To tyle ode mnie.
Gdyby nie fakt, że dla kogoś może to być odrażający widok itp to ja bym wstawił zdjęcia jak mnie poparzyło od środka bo nic do ukrycia nie mam i mówię jak jest. Jednego jestem pewny, że ty byś pewnie tego nie zrobiła bo większość twoich historii jest naciąga albo doklejona do historii kogoś innego. Zresztą zarzuczasz moderatorą, że usuwają, edytują ci jakieś posty co nie jest prawdą. Nie rozumiem twojego podejścia ani nastawienia do Epsiakosa czy Mańka, ciągle ich przywołujesz i lecisz na skargi jakbyś była co najmniej pięcioletnim dzieckiem w przedszkolu, któremu drugi dziecko zabrało zabawki. No, albo zachowujesz się jak dorosła osoba albo wracaj do przedszkola. To tyle ode mnie.