Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
18.12.2024, 10:25
Wczoraj zjedzone ~4g w całkiem szybkim tempie po czym zmęczenie zrobiło swoje tak naprawdę i grzecznie mnie do wyra położyło.
Rano wstałem, żadnych problemów z przełykiem czy śluzówka a śniadanie zjedzone z apetytem.
Może trochę mniej wigoru do pracy bo bym dalej chetnie pospal, testy uważam za zakończone sukcesem i mogę śmiało dać ocenę pozytywną.
Dawki 150-350mg aplikowane klasycznie sniffem.
Nie wystąpił krwotok z nosa, żadne poparzenia chemiczne czy zaczerwienienia na twarzy.
Jedynie czuję niedosyt
Testy może trochę na kolanie robione przysłowiowo, ale musiałem się sam przekonać
Rano wstałem, żadnych problemów z przełykiem czy śluzówka a śniadanie zjedzone z apetytem.
Może trochę mniej wigoru do pracy bo bym dalej chetnie pospal, testy uważam za zakończone sukcesem i mogę śmiało dać ocenę pozytywną.
Dawki 150-350mg aplikowane klasycznie sniffem.
Nie wystąpił krwotok z nosa, żadne poparzenia chemiczne czy zaczerwienienia na twarzy.
Jedynie czuję niedosyt
Testy może trochę na kolanie robione przysłowiowo, ale musiałem się sam przekonać