Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FMC - Opinie o produkcie
22.12.2024, 19:33
Nigdy wcześniej nie próbowałem tego odczynnika i nie wiedziałem czego się po nim powinienem spodziewać. Pozytywnie się zaskoczyłem. Mimo tego że to nie jest jakaś turbopizda że obraz wam się czeczecszensie i tego typu klimaty. Stan był przyjemny tak po prostu. Sam nie wiem kiedy opierdoliłem wszystko, takie było dobre. Czytanie wikipedii z takim wspomaganiem to niesamowite doświadczenie xD pobudzona została ciekawość i chęć pochłaniania nowych informacji. Doszło do tego że pochłaniając artykuły o fascynującym życiu morskich zwierząt całkowicie zapomniałem że coś było jedzone xDD bo czułem się tak... naturalnie(?). Tak bym to określił. Chałupa również została posprzątana a pranie magicznie powiesiło się samo. Przyjemnie jest czasem porobić produktywnego i zwyczajnie czerpać z tego radość. Bez zezwierzęcenia, 12 godzinnych sesji samogwałtu i szczania do wazonów xDD
A co do takich technicznych parametrów to nie ma się do czego przyczepić, ładne, czyste, nie jebie, nie drażni prawie w ogóle w porównaniu z innymi proszkami do prania beretu.
Jeszcze raz bym chciał podziękować za możliwość testów. I przepraszam za umieszczenie opinii tak późno. Jestem leniwą bułą i jedyne czego się lękam to laczek sprawiedliwości w rękach kot_kreskowy
A co do takich technicznych parametrów to nie ma się do czego przyczepić, ładne, czyste, nie jebie, nie drażni prawie w ogóle w porównaniu z innymi proszkami do prania beretu.
Jeszcze raz bym chciał podziękować za możliwość testów. I przepraszam za umieszczenie opinii tak późno. Jestem leniwą bułą i jedyne czego się lękam to laczek sprawiedliwości w rękach kot_kreskowy