Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka
28.06.2022, 21:40
(15.06.2022, 17:24)wwojtuss napisał(a): Bezdomny zatrzymany z workiem kokainy: "To proszek do prania, który dała mi koleżanka"
Mundurowi z Legionowa zatrzymali 47-latka, który posiadał zabronione substancje. Narkotyki zostały zabezpieczone, a mężczyzna trafił do policyjnego aresztu. Za posiadanie środków odurzających grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.
W piątkowy wieczór mundurowi z Legionowa otrzymali informację, że jeden z podopiecznych schroniska dla osób bezdomnych może posiadać środki odurzające. Na miejscu mundurowi zastali pracownika schronisk, który wskazał mężczyznę podejrzanego o posiadanie narkotyków. Policjanci w wyniku przeszukania pokoju zajmowanego przez 47-latka ujawnili torebkę foliową z białym proszkiem. Mężczyzna twierdził, iż jest to proszek do prania, który otrzymał jakiś czas temu od koleżanki.
47-latek został zatrzymany i przewieziony do komendy. Policjanci zbadali zabezpieczony proszek, narkotester wskazał na kokainę. Teraz mężczyzna za posiadanie środków odurzających. Za to przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.
bezdomny lata z kokosem a ja 30 razy dziennie sprawdzam maila, co za pojebane czasy..
And this is only sample )