Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Poplątane rzeczywistości
24.12.2024, 09:49
(23.12.2024, 12:10)Epsiakos napisał(a): Dobrze ze reagowala szybko to na mlodego Medikent jeszcze dziala, na mnie np kompletnie nie dziala ale u mnie kolejni lekarze jak mialem miedzy 10 a 16 lat zwyczajnie stwierdzili "ze no adderal w polsce nie legalny, niech chodzi na zajecia z tego i tego" i olali sprawe.
W wojsku jak bylem to mi lekarz powiedzial ze lekarz partacz spierdolil a teraz to juz probujemy tylko lagodzic ile mozna objawy.
Czekam teraz tylko na Martio bo ma miec ten nowy lek, akruat moj dzisiaj dzwonil z ta sama informacja do mnie ale jestem sceptycznie nastawiony bo cena troche z dupy wyjeta
Mirosound jedyne co mi w pamieci zapadlo, to tak naprawde potezne rozwolnienie po pierwszym Hexenie ale kompletnie bezbolesne i radosc jaka mnie wtedy ogarnela ze bylem "pusty"
Chyba ze Alkohol mozna do grup wynalazkow zaliczyc, to moge opowiedziec jak kiedys na misji pokojowej z ramienia ONZ "pozyczylismy" czy tez "zarekwirowalismy" smieciarke
Dopóki ćpasz to leki będą zbędne lub nie będą działać tak jak powinny. Istnieje duże ryzyko, że te problemy które masz częściowo "zaleczasz",tam gdzie problemów nie ma to je rozregulowujesz.