Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
(26.12.2024, 15:47)DarkSonia napisał(a): słuchaj horsika, jak już musisz zayebać w coś innego niż w nochala to masz jeszcze nadające sie do tego sławne dwa otwory..
a jesli chodzi o nos i potrafisz sobie zrobić chwile prozerwy to do przegotowanej lekko cieplej wody dosyp kilka łyżeczek SODY
przepłukaj tym nos ( poradniki na jutubach są jak co ) nos jak nowy ( a przynajmniej jeszcze ogarnie trochę tematu )
dasz radę nie poddawaj się ( do końca wora )
... albo przestań po prostu na parę dni ( żart bo wiem że tak nie zrobisz ) ale to najlepsze wyjście.
dobrych lotów
to jest IRYGACJA ZATOK / PŁUKANIE ZATOK ...człowieku ... nie inhalacja jak twierdzisz to dwie różne metody dbania o drogi oddechowe.
serio nie rób z siebie idioty. i nie próbuj robić ze mnie.
jak tego nie rozumiesz to sobie z google pogadaj albo z chat-gpt ... a jak to nie wystarczy to może się moderator wypowie - bo nim póki co nie jesteś.
pisz swoje wywody ale od ogarniania ludzi na forum są chyba odpowiednie osoby? czy to też Ci się popierdoliło?
prostego przekazu nie czaisz... święta nie wychodzą Ci na dobre...
trochę przykre, ja już ( tak jak w temacie o szkoleniu piesków ) pasuje,
i pozdrawiam oraz dużo dużo zdrówka życzę, przyda Ci się.
( nie wiem może po prostu nie doczytałeś mojego pierwszsego wpisu dokładnie i uznałeś że piszę to co ty - wybaczam.
Ale znając życie nawet się do tego nie przyznasz ... bo przecież tyle postów już najebałeś. )
mrrrrau