Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
DMNPC
28.12.2024, 11:42
Ale schizogennosc Henia a schizogennosc alfy to dwie różne bajki. Na Heniu wschizuje Cie skumulowana dopamina i noradrenalina a na Alfie poza dopamina jest jeszcze blokada rec muskarynowych - to jakbyś podjadał gałki i yebnal alfę 😁
Poza tym kiedyś pisałem co i w jaki sposób będzie palić styki - styki będzie palić wszystko co powoduje nadmierna ilość neuroprzekaźników. Do tego takie ilości adrenaliny i noradrenaliny pobudzają układ bodzcoprzewodzacy 😉. Moja kardiolog widziała od razu po echu serca i EKG odstępstwa od normy.
Najgorszej jak ćpasz i nie jesz i nie pijesz. To prosta droga do duzych problemów.
Poza tym kiedyś pisałem co i w jaki sposób będzie palić styki - styki będzie palić wszystko co powoduje nadmierna ilość neuroprzekaźników. Do tego takie ilości adrenaliny i noradrenaliny pobudzają układ bodzcoprzewodzacy 😉. Moja kardiolog widziała od razu po echu serca i EKG odstępstwa od normy.
Najgorszej jak ćpasz i nie jesz i nie pijesz. To prosta droga do duzych problemów.
Wiadomości w tym wątku |
RE: DMNPC - przez kot_kreskowy - 27.12.2024, 18:10
RE: DMNPC - przez Lukas1985 - 28.12.2024, 11:42
RE: DMNPC - przez Bogdan Boner - 28.12.2024, 22:02
RE: DMNPC - przez kot_kreskowy - 06.01.2025, 20:20
|