Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
no ja nie kumam właśnie
skoro jeden wklei foto bezbarwnego sortu a np drugi kolorowego - a potem jeszcze inny mówi mi że to ten sam - od kiedy?
to po cholere te rozmowy w każdym wątku z osobna jakie to te czy tamte kryształy są takie zajebiste albo biadolenie, że tamten sort był taki a taki
przecież to wszystko można sprowadzić po prostu do prostego zdania
że 3CMC to 3CMC obojętnie jak będzie wyglądało
a jego działanie w sumie zależy od nas samych, naszego zajechania receptorów, dnia, diety i innych dupereli
w tym momencie prawienie o jakości sortów... jest po prostu głupie i każdy kto o tym prawi powinien zostać wyśmiany... lol
kiciak... ja już Ci przyznałam rację w poprzednim poście... i dziękuję za to łopatologiczne wytłumaczenie na przykłądzie kawy - dotarło - szybko się uczę, a z chemii to ja za dobra nie jestem. wybacz. po prostu próbuję zrozumieć te całe biadolenie o JAKOŚCI SORTÓW!!!!!!!!
skoro jeden wklei foto bezbarwnego sortu a np drugi kolorowego - a potem jeszcze inny mówi mi że to ten sam - od kiedy?
to po cholere te rozmowy w każdym wątku z osobna jakie to te czy tamte kryształy są takie zajebiste albo biadolenie, że tamten sort był taki a taki
przecież to wszystko można sprowadzić po prostu do prostego zdania
że 3CMC to 3CMC obojętnie jak będzie wyglądało
a jego działanie w sumie zależy od nas samych, naszego zajechania receptorów, dnia, diety i innych dupereli
w tym momencie prawienie o jakości sortów... jest po prostu głupie i każdy kto o tym prawi powinien zostać wyśmiany... lol
(28.12.2024, 15:36)kot_kreskowy napisał(a): DarkSonia
Dopóki temat nie ma koloru smoły na dnie to wydaje mi się że nie będzie większych różnic w działaniu.
Jeśli zostają jakieś zanieczyszczenia i jeśli są cięższe od klefa to opadają na dno. Dlatego na czacie porównałem ci to do kawy.
Temat się utlenia co też daje zmiany koloru.
Przechowywanie na pewno będzie kluczowe.
Zobacz jak wygląda trójka po małej kąpieli na deszczu ( nie pytać dlaczego )
Zrob eksperyment, przetrzyj sobie wilgotną szmatką kamlota który łapie kolor...
Zobaczysz sama.
kiciak... ja już Ci przyznałam rację w poprzednim poście... i dziękuję za to łopatologiczne wytłumaczenie na przykłądzie kawy - dotarło - szybko się uczę, a z chemii to ja za dobra nie jestem. wybacz. po prostu próbuję zrozumieć te całe biadolenie o JAKOŚCI SORTÓW!!!!!!!!
mrrrrau