Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Ból fizyczny | 5 | 15.15% | |
Ból psychiczny | 28 | 84.85% | |
Razem | 33 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
zamień teraz kreskę na alko... i...
powiedz to alkoholikowi... że dla niego dzień bez flaszki to chuj
jak bez mefa potrawiłam wytrzymać dzien / tydzień a nawet pół roku
tak bez np piwka ani dnia, i kurwicy dostawalam jak sobie po prostu głupiego browara nie kupiłam
niby alko, a się okazało AŻ ALKO
oczywiście, rzuciłam to w pis-du i nie częstuję się nawet drinkiemw klubie, ale rzucanie tego to była katastrofa bo ten szajs otacza Cię wszędzie od stacji benzynowych po biedronki, po głupie domówki ja pierdolę, ale na szczęście - przeszło mi.
Ogólnie rzucanie czegokolwiek to przejebana sprawa,
na własnym przykładzie wiem to doskonale, zwł że dość sporą część życia traktowałam np. na dzień dobry szlugiem
a tu nagle, zamiast dzień dobry papierosku jest dzień dobry zielona herbatko - dla mnie to ogromny sukces
powiedz to alkoholikowi... że dla niego dzień bez flaszki to chuj
jak bez mefa potrawiłam wytrzymać dzien / tydzień a nawet pół roku
tak bez np piwka ani dnia, i kurwicy dostawalam jak sobie po prostu głupiego browara nie kupiłam
niby alko, a się okazało AŻ ALKO
oczywiście, rzuciłam to w pis-du i nie częstuję się nawet drinkiemw klubie, ale rzucanie tego to była katastrofa bo ten szajs otacza Cię wszędzie od stacji benzynowych po biedronki, po głupie domówki ja pierdolę, ale na szczęście - przeszło mi.
Ogólnie rzucanie czegokolwiek to przejebana sprawa,
na własnym przykładzie wiem to doskonale, zwł że dość sporą część życia traktowałam np. na dzień dobry szlugiem
a tu nagle, zamiast dzień dobry papierosku jest dzień dobry zielona herbatko - dla mnie to ogromny sukces
mrrrrau