Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
29.12.2024, 20:52
Ciemnoksieznik spoko jest, choć uważam, że plusz mniejszy niż ostatnio i zauważyłem też przyspieszenie bicia serca, czego wcześniej przy stosowaniu mefa nie miałem.
Byłem wczoraj na tańcach i po raz pierwszy sprawdziłem jak działają takowe specyfiki na imprezie, bo jak chodziłem tańcować, to jechałem raczej tylko na alko i zdecydowanie wolę przy tym pozostać. Jako że ja zazwyczaj bryluję na parkiecie, tak o wiele lepiej wczuwałem się bez takowych dodatków. Nie mogłem się porządnie skupić na swoich ruchach i miałem jakby lekką zamułę, więc wolę pozostać przy tym wyłącznie w warunkach domowych.
Byłem wczoraj na tańcach i po raz pierwszy sprawdziłem jak działają takowe specyfiki na imprezie, bo jak chodziłem tańcować, to jechałem raczej tylko na alko i zdecydowanie wolę przy tym pozostać. Jako że ja zazwyczaj bryluję na parkiecie, tak o wiele lepiej wczuwałem się bez takowych dodatków. Nie mogłem się porządnie skupić na swoich ruchach i miałem jakby lekką zamułę, więc wolę pozostać przy tym wyłącznie w warunkach domowych.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność