Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
29.12.2024, 21:42
LOBO to jest jakaś pojebana pochodna. Z tą grupą N-boc nic cie nie klepnie, chyba że przyjmiesz 5-krotną dawke - widziałem N-boc pochodne MDMA i DMT. Tego MDMA trzeba pizgać wiecej jak normalnie, a to N-boc DMT z kolei to trzeba podgrzewać w rozpuszczalniku żeby pozbyc sie tej grupy, a palone bez usuwania tej grupy wlasnie podgrzewaniem to ma też jakies chore dawkowanie. Z tym strzelam że podobnie moze byc - chociaz mozliwe że w ogole nie klepnie, bo ta grupa karboksylowa moze cos tam jebać. W każdym razie to sie kompletnie mija z celem i tak w celach cpunskich to ma chuj wspolne z 2-AT
Lukas1985 jesteś pewien? Ja już tam zakupy robiłem nie raz...
kot_kreskowy BDO akurat nie, ale inne rzeczy (substancje które klepią, nie jakieś takie typowe odczynniki chemiczne chemia gospodarcza prawdziwa) kupowałem i nie było żadnych problemów. Co prawda trzeba paczki brać fedexem bo to nie jest sklep z dopkami żeby wysyłali na paczkomat. Ale można sobie paczki fedexowe brać do Dużego Bena, to wiesz.
Lukas1985 jesteś pewien? Ja już tam zakupy robiłem nie raz...
kot_kreskowy BDO akurat nie, ale inne rzeczy (substancje które klepią, nie jakieś takie typowe odczynniki chemiczne chemia gospodarcza prawdziwa) kupowałem i nie było żadnych problemów. Co prawda trzeba paczki brać fedexem bo to nie jest sklep z dopkami żeby wysyłali na paczkomat. Ale można sobie paczki fedexowe brać do Dużego Bena, to wiesz.