Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
31.12.2024, 13:04
Tez bym chcial wlasnie. Taki byl plan ale nie wiadomo. Kupa w majtach jest czy będzie czy nie będzie. Czy browarami się zapchać i do drugiego spać.
Coś pięknego. Możesz być Pan dumny z siebie Highlife ziom. Mógłbym walić litanie, ale to bez znaczenia. Niech reszta pozostanie milczeniem(waleniem).
Obsługa, karawana itepe oczywiście cztery czy sześć czy ile tam chcesz tych dziesiątek.
Ps. Nie mam wagi więc w sumie nie jestem w stanie nominalnie powiedziec ile biorę wtedy czy wtedy, ale jest wzglednie sucha i myślę że to jest najważniejsza informacja.
Szczęśliwego nowego roku narkuski.
Coś pięknego. Możesz być Pan dumny z siebie Highlife ziom. Mógłbym walić litanie, ale to bez znaczenia. Niech reszta pozostanie milczeniem(waleniem).
Obsługa, karawana itepe oczywiście cztery czy sześć czy ile tam chcesz tych dziesiątek.
Ps. Nie mam wagi więc w sumie nie jestem w stanie nominalnie powiedziec ile biorę wtedy czy wtedy, ale jest wzglednie sucha i myślę że to jest najważniejsza informacja.
Szczęśliwego nowego roku narkuski.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir