Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina - Opinie o produkcie
Szczur 30 lat
10 ponad lat doswiadczeniw w fecie, mdma, cmc, mmc i innych. Zajechany narkoman.
Po wypiciu 6 mocnych pereł.
Zły humor.
Pierwszy raz to wzięłem.
Dawka 300mg sniff na dworze.
Zaraz poszedłem do domu.
Położyłem się pamiętam ze bylem wkurwiony na wszystkich i na nagrody.
Przysypiałem więc wstałem i poszedlem do kibla.
Chuja nie czułem jak walilem konia
Jakis dziwny humor wjechał.
Jak zwaliłem położyłem sie w wannie rozjebany jak zaba chujem do gory i polewałem się woda słuchając manieczek.
Nie wiem po okolo 15-20min sie szybko umylem.
Wstałem i napisałem na forum na czatbox. W tym czasie tez machakem chujem jak smiglem w rytm muzyki xD i jakis smieszny chumor i ciezki na glowie mam.
W miedzy czasie troche zrywy delikatnie filmu mialem, w sumie pamietam co robilem ale jak by mi sie śniło.
Nie wiem czy tak ma być czy moze za duża dawka czy nie potrzebnie alko ale smieszna bomba .
Nie wiem po co się tak tego bałem
Nie będę wrzucał zdjęcia chuja jak macham xD ale robilem zdjecia xD
Polecam choć na trzeźwo nie wiem czy by mi sie bomba podobała
Tak jak kolega mowil przymula troche ale staram sie byc w ruchu zeby nie zamulic tej smiesNej bomby
10 ponad lat doswiadczeniw w fecie, mdma, cmc, mmc i innych. Zajechany narkoman.
Po wypiciu 6 mocnych pereł.
Zły humor.
Pierwszy raz to wzięłem.
Dawka 300mg sniff na dworze.
Zaraz poszedłem do domu.
Położyłem się pamiętam ze bylem wkurwiony na wszystkich i na nagrody.
Przysypiałem więc wstałem i poszedlem do kibla.
Chuja nie czułem jak walilem konia
Jakis dziwny humor wjechał.
Jak zwaliłem położyłem sie w wannie rozjebany jak zaba chujem do gory i polewałem się woda słuchając manieczek.
Nie wiem po okolo 15-20min sie szybko umylem.
Wstałem i napisałem na forum na czatbox. W tym czasie tez machakem chujem jak smiglem w rytm muzyki xD i jakis smieszny chumor i ciezki na glowie mam.
W miedzy czasie troche zrywy delikatnie filmu mialem, w sumie pamietam co robilem ale jak by mi sie śniło.
Nie wiem czy tak ma być czy moze za duża dawka czy nie potrzebnie alko ale smieszna bomba .
Nie wiem po co się tak tego bałem
Nie będę wrzucał zdjęcia chuja jak macham xD ale robilem zdjecia xD
Polecam choć na trzeźwo nie wiem czy by mi sie bomba podobała
Tak jak kolega mowil przymula troche ale staram sie byc w ruchu zeby nie zamulic tej smiesNej bomby