Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Ból fizyczny | 5 | 15.15% | |
Ból psychiczny | 28 | 84.85% | |
Razem | 33 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
01.01.2025, 23:16
W moim przypadku gorszy ból fizyczny, z racji pewnej zajawki sportowej miałem i czasem mam kontuzję, ból barku z jednoczesnym bólem przyczepu mięśnia to zapewniam coś, co może powodować utratę przytomności z bólu, mimo podania przez lekarza jakieś trampka.
Mówię o splocie dwóch uszkodzeń w tym obrębie, rzadko spotykanych, jednak miałem to „szczęście”, że mi się to przytrafiło.
Boli, jak się nie ruszasz, boli jak zrobisz centymetrowy ruch, śni się, że cię coś napierd*la.
Taki tydzień to jak rok się dłuży, a po operacji, czujesz się dopiero lepiej po kilku dniach.
No pain no game.
Mówię o splocie dwóch uszkodzeń w tym obrębie, rzadko spotykanych, jednak miałem to „szczęście”, że mi się to przytrafiło.
Boli, jak się nie ruszasz, boli jak zrobisz centymetrowy ruch, śni się, że cię coś napierd*la.
Taki tydzień to jak rok się dłuży, a po operacji, czujesz się dopiero lepiej po kilku dniach.
No pain no game.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !